Tonometer

Keeler Pulsair Intellipuff tonometer

SKU
2414-P-2001
Nøyaktig og brukervennlig non-kontakt tonometer. Gjør deg i stand til å måle intraokulært trykk i løpet av sekunder – helt uten utgifter til forbruksmateriell!
kr 48 700,00 kr 38 960,00
bestillingsvare (2-3 uker)
  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Gratis frakt

Produktinformasjon

Beskrivelse

Keeler Pulsair Intellipuff lufttonometer

Nøyaktig og brukervennlig tonometer. Gjør deg i stand til å måle intraokulært trykk i løpet av sekunder – helt uten utgifter til forbruksmateriell!

Keeler Pulsair Intellipuff er femte generasjons lufttonometer, og gjør deg i stand til å gjennomføre målinger på en skånsom måte. Ingen bedøvelse er nødvendig, det er ingen fremmedlegemer som berører øyet og du får ingen utgifter til forbruksmateriell.

Intellipuff kombinerer elektronisk og optisk teknologi til å måle det intraokulære trykket. Endringen i hornhinnekrumningen registreres av to sensorer, og trykket beregnes ut fra dette. Resultatene har vist seg å være pålitelige i forhold til gullstandard (Goldmann applasjonstonometer).

Nytt i den femte generasjonen er at tonometeret tar svært lite plass. Keeler Pulsair Intellipuff er under halvparten så plasskrevende som konvensjonelle non-kontakt tonometere, og er den eneste modellen som kan veggmonteres.

Produktdemonstrasjon av David J. Keeler

Apparatet er portabelt, og har en to meter lang ledning mellom den håndholdte delen og dockingstasjonen.

Dockingstasjonen har en innebygget printer, og måleresultatene skrives ut automatisk når du docker apparatet etter bruk.

  • 2 års garanti er inkludert!

Stocks

LIGNENDE PRODUKTER AV SAMME ELLER BEDRE KVALITET

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite