home Meny close
menu Meny
 
Keeler Pulsair Intellipuff tonometer

Keeler Pulsair Intellipuff tonometer

Varekode: 2414-P-2001
Nøyaktig og brukervennlig non-kontakt tonometer. Gjør deg i stand til å måle intraokulært trykk i løpet av sekunder – helt uten utgifter til forbruksmateriell!
Eks mva:  30 000 Inkl mva:  37 500

Tilgjengelighet: Bestillingsvare bestillingsvare (ca 1 uke)

Beskrivelse

Keeler Pulsair Intellipuff lufttonometer

Nøyaktig og brukervennlig tonometer. Gjør deg i stand til å måle intraokulært trykk i løpet av sekunder – helt uten utgifter til forbruksmateriell!

Keeler Pulsair Intellipuff er femte generasjons lufttonometer, og gjør deg i stand til å gjennomføre målinger på en skånsom måte. Ingen bedøvelse er nødvendig, det er ingen fremmedlegemer som berører øyet og du får ingen utgifter til forbruksmateriell.

Intellipuff kombinerer elektronisk og optisk teknologi til å måle det intraokulære trykket. Endringen i hornhinnekrumningen registreres av to sensorer, og trykket beregnes ut fra dette. Resultatene har vist seg å være pålitelige i forhold til gullstandard (Goldmann applasjonstonometer).

Nytt i den femte generasjonen er at tonometeret tar svært lite plass. Keeler Pulsair Intellipuff er under halvparten så plasskrevende som konvensjonelle non-kontakt tonometere, og er den eneste modellen som kan veggmonteres.

Produktdemonstrasjon av David J. Keeler

Apparatet er portabelt, og har en to meter lang ledning mellom den håndholdte delen og dockingstasjonen.

Dockingstasjonen har en innebygget printer, og måleresultatene skrives ut automatisk når du docker apparatet etter bruk.

  • 2 års garanti er inkludert!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Lagerstatus bestillingsvare (ca 1 uke)

Andre kunder vurderte også: