Tonometer

Keeler Pulsair Desktop Tonometer

SKU
2417-P-2000
Nøyaktig og brukervennlig desktop tonometer. Gjør deg i stand til å måle intraokulært trykk i løpet av sekunder – helt uten utgifter til forbruksmateriell!
kr 48 700,00 kr 38 960,00
bestillingsvare (2-3 uker)
  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Gratis frakt

Produktinformasjon

Beskrivelse

Keeler Pulsair Desktop Tonometer

Nøyaktig og brukervennlig tonometer. Gjør deg i stand til å måle intraokulært trykk i løpet av sekunder – helt uten utgifter til forbruksmateriell!

Keeler Pulsair Desktop er femte generasjons lufttonometer, og gjør deg i stand til å gjennomføre målinger på en skånsom måte.
Ingen bedøvelse er nødvendig, det er ingen fremmedlegemer som berører øyet og du får ingen utgifter til forbruksmateriell.

Intellipuff kombinerer elektronisk og optisk teknologi til å måle det intraokulære trykket.
Endringen i hornhinnekrumningen registreres av to sensorer, og trykket beregnes ut fra dette. Resultatene har vist seg å være pålitelige i forhold til gullstandard (Goldmann applasjonstonometer).

Pulsair Desktop har blitt designet med brukeren og pasienten i tankene.
Den tynne profilen til Tonometerhodet reduserer pasientens angst og gir brukeren den viktige visuelle kontakt med pasienten.

Rask og effektiv å bruke. 
Fargejusteringsskjermen og det meget brukervennlige justeringssystemet gir til og med nybegynneren tillit til å foreta raske og nøyaktige målinger. Som med andre Pulsair Blodtrykk metre er det ingen målbar kostnaden av forbruksvarer - ingen dråper eller engangssonder. 

Den myke farger og kompakt design gjør at Pulsair Desktop til å gli sømløst inn i den kliniske miljøet.

2 års garanti er inkludert!

Stocks

LIGNENDE PRODUKTER AV SAMME ELLER BEDRE KVALITET

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite