Tilbehør

Apparatveske med beltefeste og skulderrem til Spirare 24-timers blodtrykksapparat

SKU
SPABPD02
Spirare ABPM (Ambulatory blood pressure monitoring) er et høykvalitetssystem for å evaluere pasientens blodtrykk og respons på blodtrykksbehandling.
kr 550,00 kr 440,00
ventes inn på lager innen kort tid
  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Gratis frakt

Produktinformasjon

Beskrivelse

Apparatveske til spirare 24-timers blodtrykk

Spirare ABPM er en brukervennlig blodtrykksmåler med funksjoner for korttidsovervåkning (20-30 minutter) mens pasienten er på klinikken, eller langtidsovervåkning (24-48 timer) der pasienten tar med seg apparatet hjem.

Spirare 24-timers blodtrykk gir tilgang til tidligere måleresultater og gir en grafisk fremstilling av pasientens blodtrykksprofil. Blodtrykksprofilen analyseres i forhold til angitte grenseverdier. Analyse og blodtrykksprofil kan skrives ut som rapport.

En viktig fordel med Spirare ABPM er at den er så stillegående at den oppleves som mer behagelig å bruke av pasientene, spesielt om natten. Målinger utføres raskt og skånsomt slik at søvnen i liten grad forstyrres. 

Spirare ABPM er testet i henhold til internasjonal standard for blodtrykksmålere av BHS og EHS, og har oppnådd høyeste mulige gradering (A/A). 

Både EKG, spirometri og 24-timers blodtrykk fra Spirare deler samme pasientdatabase og brukergrensesnitt. Med tre ulike undersøkelser i samme program blir den daglige bruken enklere og mer oversiktlig.

Vi tilbyr også 2-årlig service m/rekalibrering og kalibreringssertifikat på forespørsel. 

Se vår kalkyle på hvordan 24-timers blodtrykk også kan være økonomisk fordelaktig. 

kalkyle på 24-timers blodtrykk

 

Stocks

LIGNENDE PRODUKTER AV SAMME ELLER BEDRE KVALITET

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite