Tilbehør

Spirare SPS340 spirometrisensor

SKU
SPS340
Spirare SPS340 sensor, som benytter toveis ultralyd, er meget nøyaktig og representerer det mest moderne innenfor spirometri-teknologi.
kr 24 500,00 kr 19 600,00
sendes normalt innen 1-2 dager
  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Gratis frakt

Produktinformasjon

Beskrivelse

Spirare spirometrisensor SPS340

Spirare spirometri med SPS340 sensor representerer det beste innen spirometri, med flow/volum-kurver for vanlig spirometritester, post bronkodilatasjon og provokasjonstester  En animasjonsfilm følger med for interaktiv instruksjon av barn.

Sensoren SPS340 benytter toveis ultralyd transit time-analyse, er meget nøyaktig og representerer det mest moderne innenfor spirometri-teknologi. Den digitale teknologien gjør rekalibrering overflødig. Spirare inneholder imidlertid en egen rutine for kvalitetskontroll for å kunne loggføre sensorens nøyaktighet.

Spirometeret er meget enkelt i bruk takket være en portabel og ergonomisk design. Hygieniske engangsmunnstykker hindrer kontaminasjon og er behagelige å bruke for både voksne og barn.  En animasjonsfilm følger med for interaktiv instruksjon av barn.

Med sin unike teknologi og design er sensoren svært pålitelig og har ingen bevegelige deler som krever service eller rengjøring. USB-tilkoblingen medfører at det ikke er behov for batterier eller separat ekstern strømforsyning.

Se også egne brosjyrer for mer informasjon.

Garantitid: 3 år

Stocks

LIGNENDE PRODUKTER AV SAMME ELLER BEDRE KVALITET

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite