Spirometer

Spirare spirometer startpakke

SKU
Spirare spirometer startpakke
Startpakke som gir deg alt du trenger til Spirare spirometer. Programvaren er kompatibel med alle norske journalsystemer og integreres på under 5 minutter.
kr 38 950,00 kr 31 160,00
  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Gratis frakt

Produktinformasjon

Beskrivelse

Spirare spirometri med flow/volum-kurver. 

Spirare spirometer med SPS330-sensor representerer det beste innen spirometri, med flow/volum-kurver for vanlig spirometritester, post-bronkodilatasjon og provokasjonstester 

Spirometrisensoren benytter toveis ultralyd-transit time-analyse, er meget nøyaktig og representerer det mest moderne innenfor spirometer-teknologi. Den digitale teknologien gjør rekalibrering overflødig. Spirare inneholder imidlertid en egen rutine for kvalitetskontroll for å kunne loggføre sensorens nøyaktighet.

Spirometeret er meget enkelt i bruk, takket være det portable og ergonomiske designet. Hygieniske engangsmunnstykker hindrer kontaminasjon og er behagelige å bruke for både voksne og barn. Det følger med en animasjonsfilm for interaktiv instruksjon av barn.

Med sin unike teknologi og design er sensoren svært pålitelig og har ingen bevegelige deler som krever service eller rengjøring. USB-tilkoblingen medfører at det ikke er behov for batterier eller separat ekstern strømforsyning.

Se også egne brosjyrer for mer informasjon.

Startpakken inkluderer: 

  • programvare
  • 2 stk. lisenser
  • Spirare spirometrisensor SPS330

Etter ett år tilkommer en årlig lisenskostnad på kr 3 450 eks. mva. per lisens (2022). 

Stocks

LIGNENDE PRODUKTER AV SAMME ELLER BEDRE KVALITET

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite