EKG

Spirare EKG startpakke med tolkning

SKU
SPKIT02TR
Vedlikeholdsfri EKG-opptaker med oppladbart batteri, tilkobling til PC med USB eller WiFi som gir en intuitiv EKG-modul - tilpasset elektroniske journalsystem.
kr 60 500,00 kr 48 400,00
sendes normalt innen 1-2 dager
  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Gratis frakt

Produktinformasjon

Beskrivelse

Spirare EKG startpakke

Spirare EKG startpakke med SPE101 EKG-opptaker tilbyr opptak i 2000 Hz med 12 avledninger, i tillegg til en rekke funksjoner og verktøy for avansert analyse.

USB-tilkobling gjør at apparatet ikke trenger batterier eller ekstern strømforsyning. Apparatet tilfredsstiller kardiologers krav til signalkvalitet, samtidig som den er økonomisk og brukervennlig for brukere i allmennpraksis.

Systemet gir en hurtig og enkel visning av tidligere utførte opptak, visning av overlagte QRS-komplekser samt sammenligning av QRS-bredde, ST-avvik, PQ- og QT-tid. Sammen med Spirares spirometrimodul utgjør det hele et avansert kardiopulmonært diagnostisk system.

Både EKG, spirometri og 24-timers blodtrykk fra Spirare deler samme pasientdatabase og brukergrensesnitt. Med tre ulike undersøkelser i samme program blir den daglige bruken enklere og mer oversiktlig.

Etter ett år tilkommer en årlig lisenskostnad på kr 4065 eks. mva. per lisens (2022-2023). 

NYHET (2018) er den nye tolkningsmodulen som er en langt bedre modul enn det som tidligere har blitt levert med dette produktet. Den nye tolkningsmodulen kan tilleggsbestilles og leveres som programvare sendt elektronisk. Les mer om den nye tolkningsmodulen her

LIGNENDE PRODUKTER AV SAMME ELLER BEDRE KVALITET

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite