Hjertestarterskap

ROTAID Solid m/alarm hjertestarterskap

SKU
5809
ROTAID Solid m/alarm hjertestarterskap kan plasseres innendørs og utendørs i miljøer med plussgrader.
kr 3 150,00 kr 2 520,00
ventes inn på lager innen kort tid
  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Gratis frakt

Produktinformasjon

Beskrivelse

Rotaid hjertestarterskap passer de fleste hjertestartere, innendørs/utendørs*

Med livbøyen som inspirasjon har ROTAID produsert et produkt som man øyeblikkelig forstår viktigheten av, hvordan den brukes og i 100 prosent resirkulert materiale. 

ROTAID Solid er meget solid og robust med en veggbrakett som er laget av det solide materialet HDPE-plastikk (high-density polyethylene). Dette materialet er en av de mest resirkulerbare plastikktypene og med lang holdbarhet.

ROTAID Solid er et innovativt veggskap til din hjertestarter. Den karakteristiske runde formen i grønne farger med en hjertestarterlogo i midten gjør den lett å identifisere i en nødssituasjon. Materialvalg og utseende gir en følelse av kvalitet og gir din hjertestarter gode oppbevaringsforhold. 

Design

Fordelen med dette designet er at det sender tydelig signaler om at dette er en livreddende enhet.

Funksjonalitet

Skapet åpnes med en intuitiv vri-bevegelse som fjerner hele dekselet. Dekselet henger fast i veggbraketten med en nylonreim og man slipper derfor enkelt dekselet ned uten å bekymre seg for at det skal være i veien eller forsvinne. 

Når dekselet er av har man full tilgang til hjertestarteren som henger på den veggmonterte braketten. Hjertestarteren tas enkelt og raskt ut og livredningen kan begynne. 

Skapet leveres med alarm som aktiveres (105-110 dB) når dekselet fjernes fra veggbraketten. 

Materiale

Dekselet har utsparinger for optimalt grep og er laget av 100 prosent polykarbonat i 5 millimeter tykkelse. Skapet gir solid beskyttelse og god motstand mot vann og støv. I tillegg er dekselet UV-beskyttet som gir god beskyttelse mot direkte og indirekte sollys. 

Bakveggen på skapet er laget av HDPE-plastikk (meget solid) og formet på en måte som gjør at skapet passer til alle typer hjertestartere på markedet (som f.eks. Cardiac Science, CU Medical, Primedic, Schiller, Telefunken, Phillips, Lifepak, Heartsine, Zoll m.fl.).

Bruksområder

Campingplasser, badestrender, hytteforeninger, Idrettshaller, industrianlegg, barnehager, skoler, verksteder og andre steder hvor hjertestarteren trenger ekstra beskyttelse mot støt og slag. 

ROTAID Solid leveres med batteri og festemateriell - klar til montering. 

*Dette hjertestarterskapet kan plasseres innendørs og utendørs (i temperaturer over null grader). Hvis hjertestarteren skal oppbevares utendørs året rundt (i minusgrader) er det dette utendørsskapet med varme som passer. 

Stocks

LundebyFAN First Aid Nordic AS

HAERLAND, 1878

NO
2 units available

LIGNENDE PRODUKTER AV SAMME ELLER BEDRE KVALITET

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite