Hodeomkretsmåler

Seca 212 omkretsbånd for hode (15 stk)

SKU
212
Returprodukt med åpen forpakning, men hele produkter selges med 50 % rabatt så lenge lageret rekker. Seca 212 målebånd av teflon. (strekkes ikke). Praktisk og nøyaktig.
Spesialpris kr 379,50 kr 303,60 Vanlig pris kr 759,00
4 stk på lager, sendes neste arbeidsdag
  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Gratis frakt

Produktinformasjon

Beskrivelse

15 stk. Seca 212 hodeomkretsbånd

Mykt og praktisk hodeomkretsbånd. Leveres i en pakke med 15 stk.

Laget av teflon, og strekkes dermed ikke. Ved måling av hodeomkrets anbefaler Helsedirektoratet (IS-1736) å bruke kvalitetssikkert måleutstyr som ikke endrer seg over tid.

Dette er ikke engangs måleutstyr.  Likevel vil disse hodeomkretsbåndene slites etter hvert , spesielt om de blir brettet eller krøllet sammen.

Hvis målebåndet skal tas med på hjemmebesøk, er et godt råd at det legges opp i en liten boks e.l. På den måten blir det beskyttet mot skader og slitasje.


- Måler omkrets mellom 5 og 59 cm
- Gradering: 1 mm

 

Hvilken type hodeomkretsbånd skal jeg velge?

Valg av hodeomkretsbånd handler litt om hva en liker og prioriterer. Her har vi listet opp noen fordeler og ulemper med de ulike modellene:

Seca 212: Lett og tynt. Enkel avlesning i et tydelig avlesningsvindu. Kan kjennes litt simpelt ut. Er laget av teflon, så disse strekkes ikke over tid. Likevel er dette det omkretsbåndet med kortest levetid. Tåler ikke å bli brettet. Vår absolutte bestselger.

Seca 201: Godt beskyttet i holderen. Tydelig skala for avlesning. Solid kvalitet på både holder og bånd. Lang varighet, men kan strekkes når det blir gammelt.

Stocks

LundebyLB Legebutikken AS

HAERLAND, 1878

NO
4 units available

LIGNENDE PRODUKTER AV SAMME ELLER BEDRE KVALITET

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite