Kalibrering

(1)
 1. Så lav som kr 2 490,00 kr 1 992,00

  Hvordan bestille kalibrering av audiometer:

  Dette produktet er en kalibreringspakke som inneholder: Kalibrering på medisin-teknisk verksted, tilsendt emballasje og fyllmateriell, frakt til verksted og levering på døra til helsestasjonen/skolen.

  Det anbefales at audiometer kalibreres hvert år. Ved kalibrering kontrollerer en om audiometeret sender ut lyd innenfor referanseverdiene.

  Bestiller du kalibrering for to eller tre audiometer, må alle audiometerene sendes inn samtidig for å få den rabatterte prisen.


  Vi formidler kalibrering av audiometer gjennom en enkel ordning:

  1) Vi sender dere en eske med fyllmateriell som dere legger audiometeret + hodetelefon + strømforsyning opp i. Deretter klistrer dere på den ferdig frankerte returseddelen og leverer esken på nærmeste postkontor.

  2) Audiometeret leveres ferdig kalibrert på døra til helsestasjonen/skolen/legekontoret.

  3) Viser kalibreringen feil på audiometeret sendes det til verksted for reparasjon. Reparasjonsutgifter kommer i tillegg til kalibreringen. Mindre reparasjoner gjøres automatisk og samtidig med kalibreringen. Ved større reparasjoner vil du bli kontaktet først.

  Størrelsen på esken som sendes ut er 39 x 29 x 18 cm. Vennligst si ifra til oss hvis du ønsker at vi sender deg emballasje i annen størrelse. Det er kundens ansvar at audiometeret er tilfredsstillende beskyttet før det sendes i posten.

  Vi kalibrerer Amplivox, Madsen Micromate, GSI, Danplex og Tegner. Vi kan også kalibrere andre merker, men da ber vi om at dere kontakter oss først.

   

   

  Så lav som kr 2 490,00 kr 1 992,00

  På lager

© 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

Search engine powered by ElasticSuite