Gi et gavekort

Gavekort fra Legebutikken.no (gavekort per post)

SKU
GavekortPP
Send et ferdig trykt gavekort direkte til den du ønsker å gjøre glad ved å legge inn en leveringsadresse på slutten av denne bestillingen.

Så lav som kr 399,00 kr 399,00

 • Immediately available
 • Discreet Packaging
 • Gratis frakt
Tilpass Gavekort fra Legebutikken.no (gavekort per post)
Gavekort med konvolutt (bestillingsvare (ca 1 uke))   + kr 99,00 kr 99,00
Gratis frakt LB   + kr 0,00 kr 0,00

* Nødvendige felter

Nettstedstilpasning

Gavekort fra Legebutikken.no

Gavekort fra Legebutikken.no (gavekort per post)

  kr 399,00 kr 399,00

  Produktinformasjon

  Beskrivelse

  Gavekort hos Legebutikken.no sendt per post til mottaker

  Dette er det samme produktet som Gavekort fra Legebutikken.no (rabattkode) bortsett fra at vi sender et fysisk gavekort til leveringsadressen du oppgir i kassen på slutten av denne bestillingen. NB! pga. juletrafikken rekker ikke transportør å levere dette før jul, så da anbefaler vi Gavekort fra Legebutikken.no (rabattkode) for at mottaker skal få det i tide. 

  Det er ofte en utfordring å vite hvilke gaver som faktisk faller i smak. Det kan derfor være lurt å kjøpe et gavekort så mottakeren selv kan bestemme hva de vil ha - uten å måtte betale for det.

  *Er du arbeidsgiver og ønkser å gi dine ansatte en gave (f.eks. julegave) kan du gi inntil 1000,- per år skattefritt så lenge du ikke krever fradrag for kostnaden i regnskapet, det er en generell ordning i bedriften og at gavekortet ikke kan veksles inn i penger (som dette ikke kan).

  Når du kjøper gavekort hos oss bestiller du det som et hvilket som helst annet produkt i nettbutikken og betaler for den i kassen (der du bekrefter bestillingen). Alle gavekort må forskuddsbetales, så da kan du velge Vipps, kredittkort, debetkort, Mobilepay, Afterpay eller PayPal som betalingsmetode. 

  Når vi mottar bestillingen oversender vi rabattkoden (samme dag) til e-post adressen som ble oppgitt ved bestilling. 

  Når mottaker ønsker å benytte seg av gavekortet er det bare for personen å velge ut produktet de ønsker, legge rabattkoden i feltet for rabattkoder i handlekurven og bekrefte bestillingen. 

  Rabatkoden er gyldig i ett år fra bestillingsdato. 

  © 2021 Legebutikken.no. All rights reserved.

  Search engine powered by ElasticSuite