home Meny close
menu Meny

Spredningen av koronaviruset påvirker store deler av samfunnet, og dette inkluderer også oss og vår forsyningskjede. Vi gjør alt vi kan for å levere samme gode service til dere, men vi ønsker å informere hvilke tiltak som gjøres for at vi også i fremtiden skal kunne levere medisinsk utstyr til fornuftige priser.  

 1. Force majeure
  Vi varsler om at vi befinner oss i en force majeure-situasjon. Dette vil ikke innebære mislighold av våre avtaler, men visse avvik fra avtaleforpliktelse kan forekomme.

 2. Oppdaterte priser på noen produkter
  Som en følge av store valutasvingninger og generelle utfordringer knyttet til forsyningskjeden oppdaterer vi våre priser så fort vi har mulighet. Ved større bestillinger hvor valutasvigninger gjør det uforsvarlig for oss å fullføre ordren oversender vi et nytt pristilbud som du som kunde kan ta stilling til før handelen fullføres. Vi justerer priser både opp og ned i forhold til større valutasvingninger så vi kan sørge for en forsvarlig drift av selskapet.  

 3. Delleveranse
  Om deler av din ordre mangler på vårt lager sender vi ut tilgjengelige varer om ikke annet er avtalt. Vi fakturerer ikke ekstra frakt for delleveranser.  

 4. Fraktmetoder
  Vi oppfordrer våre kunder til å velge levering hjem på dør mellom kl 17-21 eller til bedriftens leveringsadresse og ikke til nærmeste postkontor for å redusere smitterisikoen i tillegg til risikoen for at postkontoret eller butikken er stengt.

Utover endringene ovenfor fortsetter vi vårt arbeid som normalt, men med stadig fokus på hvordan vi kan skape mest mulig forutsigbarhet og stabilitet for deg som kunde. Vi takker for forståelsen og oppfordrer dere til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post om det er noe vi kan hjelpe dere med.

 

Med vennlig hilsen,

Jan, Geir og Thomas
Legebutikken AS
Tlf. 21095441
kundeservice@legebutikken.no